HSD Instruments

Thermostaten, pressostaten, hygrostaten, thermometers, manometers, sensoren en transmitters maken deel uit van ons assortiment aan meet- en regeloplossingen. Ook kunt u bij HSD Instruments terecht voor bijvoorbeeld digitale paneelmeters voor analoge- en digitale signalen, PID proces- en programma regelaars, solidstate relays, regel- en bewakingsystemen voor extruders en meetapparatuur voor energieverbruik. Ons assortiment is samengesteld uit kwaliteitsproducten van Europese fabrikanten. Vanzelfsprekend leveren we een groot deel van de componenten direct uit voorraad.

Onze kennis gaat verder dan alleen productkennis.  We bieden u dan ook gedegen advies en ondersteuning. Verschillende machinefabrikanten, system integrators en eindgebruikers in diverse industrieën behoren tot onze tevreden klantenkring. Een deel van ons assortiment is speciaal toegespitst op de kunststof verwerkende industrie. Kortom, componenten voor meten, regelen en bewaken van temperatuur, druk, massadruk, niveau en lineaire verplaatsing zijn het specialisme van HSD Instruments.

HSD Instruments BV ook voor maatwerk-oplossingen
Afwijkende specificaties van instelbereik, voeler en/of capillair of schakelcontact nodig? Vanaf 100 stuks is maatwerk al mogelijk, neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laatste nieuws