meer dan productkennis. maatwerk-oplossingen en producten voor druk, vermogensregeling, verplaatsing en temperatuur.

Over HSD Instruments BV

Oplossingen voor druk, vermogensregeling, verplaatsing en temperatuur

Bedrijfsprofiel

Onze kennis gaat verder dan alleen productkennis. We bieden u dan ook gedegen advies en ondersteuning. Verschillende machinefabrikanten, system integrators en eindgebruikers in diverse industrie├źn behoren tot onze tevreden klantenkring. Een deel van ons assortiment is speciaal toegespitst op de kunststof verwerkende industrie. Kortom, componenten voor meten, regelen en bewaken van temperatuur, druk, smeltdruk, niveau en lineaire verplaatsing zijn het specialisme van HSD Instruments BV.

Oplossingsgericht

Meedenken met de klant maakt integraal onderdeel uit van onze aanpak. Samen met u de beste oplossing kiezen is steeds het uitgangspunt. Daarbij wordt niet alleen aandacht aan de technische kant, maar ook aan aspecten als doelmatigheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid besteed.

Flexibel

HSD Instruments BV is een compacte organisatie met korte communicatielijnen zodat we zeer snel en adequaat in kunnen spelen op uw behoefte. We leveren veel producten uit voorraad maar weten bovendien ook maatwerk meestal op korte termijn te realiseren.

Service

Niet alleen in de aankoopfase kunt u op HSD Instruments BV rekenen, maar vanzelfsprekend ook daarna. Daarnaast is HSD vaak betrokken bij het testen van de gekozen oplossing in de praktijk. Assistentie bij het configureren en/of installeren behoort tot de mogelijkheden.